Beeldende Werken

Beeldende werken

Groote Oorlog


Hier zijn verschillende werken te vinden die voortkomen uit mijn interesse voor de 1e Wereldoorlog. Het verlies van de identiteit van de betrokkenen en de absurditeit van de massaliteit van de vernietiging zijn hierbij drijfveer.

Brouwerij Ebontree


Voor deze craftbeer brouwer ben ik vanaf het begin van hun officiële brouwerij betrokken geweest bij het ontwerpen de huisstijl van hun logo, bieretiketten en verpakkingen.


Zie via deze link meerdere ontwerpopdrachten van Ebontree

Inzending Rijks Studio Award


Voor de tweejaarlijkse prijsvraag vanuit het Rijksmuseum heb ik dit product ontwikkeld.

Via deze link is het ontwerp beter te bekijken.

Allerlei

Buiten de Groote Oorlog vind ik het ook interessant om met het menselijk lichaam en mijn familiegeschiedenis bezig te zijn.

Ook het proberen van nieuwe technieken en materialen kunnen inspiratie zijn voor het maken van nieuwe beeldende werken.

Samenwerkingsprojecten VO

Lest we forget - vlaggenproject (2023)


In samenwerking met kunstenares Rosalinde van Ingen-Schenau heb ik dit project vormgegeven, waarbij leerlingen uit het VO een nose art-drawing hebben ontworpen voor een in de 2e W.O. neergestorte bommenwerper en zijn bemanning.


Zie via deze link meer foto's en informatie over het project.

Deelname Kunstschouw expositie (2022)


Voor de jaarlijkse Kunstschouw, mogen onze leerlingen exposeren in Atelier Ringdijk te Brijdorpe. Deze ruimte die we van Olga Munnik tot onze beschikking krijgen, wordt jaarlijks door ons ingericht met beeldende werken die leerlingen uit verschillende leerjaren en niveaus hebben gemaakt.

Via deze link is de expositie en meer informatie te bekijken.